Koolitused:

AIANDUS »
E-ÕPE »
EHITUS »
Elekter »
ESMAABI »
ETIKETT »
FINANTS »
MÜÜK »
TEHNIKA »
TERVIS »
VAIMSUS »
ÕIGUS »

Piirkond:

Sügisannid hoidisteks

2020-09-23

Sügisel, kui annid uputavad nii aias kui ka metsas, on Eesti kodudes kiire hoidistamisaeg. Küllap on meil kõigil läbiproovitud lemmikuid ja perekonna aardeid, ent kes kordki on mõne moosi või salati kokku keetnud, see jahib alati ka uusi ja huvitavaid ideid. Koolitusel valmistame koos 4 hoidist

Hind: 42.00 €
Kestus: kell 17.30 - 20.30; 4 ak.t.

Telefon: 630 6508

Gluteenivabad teraviljaroad

2020-09-30

Gluteen on probleemiks selle valgu talumatuse või tsöliaakia korral, aga uuringute kohaselt võib põhjustada terviseprobleeme ka siis, kui eelnimetatud haigusi ei esine. Koolitusel valmistame koduseid roogi gluteenivabadest teraviljadest ja poovime teraviljadele uudseteks asendusvariantideks kinoad ja amaranti.

Hind: 38.00 €
Kestus: kell 17.30 – 20.30; 4 ak.t.

Telefon: 630 6508

Tervislikud toortatratoidud

2020-10-03

Tervisesõbralik toortatar on saanud üsna igapäevaseks tooraineks juba paljudes restoranides ja koduköökides. Kuigi eestimaine toortatar on oma värvuselt hele, on enam kasutust leidnud tatra tumepruun versioon. Koolitusel selgub, kuivõrd suur toiduväärtuse vahe neil on.

Hind: 32.00 €
Kestus: kell 11 - 14; 4 ak.t.

Telefon: 630 6508

Tordi kaunistamine sefiiriga

2020-10-06

Et osata midagi erilist tordile kaunistuseks peale panna, tuleb õppida kogenud kondiitri Aliide Hintsu käe all. Tema kaunilt dekoreeritud tordid igaks tähtpäevaks annavad silmarõõmu meile kõigile. Tule ja õpi sefiiri tegemist ja erinevate otsikute kasutamist kondiitrikotist sefiiri väljapigistamisel. Õpitakse pritsima erinevaid lilli. Näiteks roose, nartsisse, pojenge.  Väga loominguline töö…

Hind: 32.00 €
Kestus: kell 17.30 - 20.30; 4 ak.t.

Telefon: 630 6508

Beseeküpsetiste võlud ja ohud

2020-10-10

Selle koolituse põhiteemaks on beseetainas ehk munavalgetainas, mille põhitooraineks on munavalge ja suhkur. Kõlab uskumatult, aga nii see on. Kondiitrimaalimas tuntakse kolme besee valmistamise viisi: prantsuse, itaalia ja šveitsi oma. Üheskoos teeme läbi prantsuse ja šveitsi besee valmistamise viisid.  Loomulikult saab iga kursuslane hulgaliselt ka muud infot.

Hind: 36.00 €
Kestus: kell 11 - 14; 4 ak.t.

Telefon: 630 6508

Lia lemmiktordid

2020-10-24

Vaarika-brita, kirsi- kräsupea ja tiramisu – need kolm torti on minu hitid, mida pean tellimusena tihti sõprade sünnipäevadele kaasa tegema! Armastan koduseid torte naturaalsest kodumaisest toorainest. Panustan põnevale koostisele, naturaalsusele ja maitsele. Ma ei ole kondiiter, kes kaunistab torte šokolaadifiguuride, kaunite kreemirooside ja muu imelisega. 

Hind: 44.00 €
Kestus: kell 11 - 14; 4 ak.t.

Telefon: 630 6508

Soolased pirukad pärmiga ja pärmita

2020-10-28

Igaühel meist on omad eelistused, ootused ja nõudmised pirukate suhtes. Pirukaid on võimalik küpsetada mõnusalt pehmeid, rikkalike ja erinevate täidistega. Mis on parim – pärmiga või pärmita tainas? Kas küpsetada ahjus või pannil? Sel teemal võib lõpmatuseni vaielda ja arutleda. Seekord valmistame mõlemaid – pärmiga ja pärmita, küpsetame ahjus ja pannil. Kui tekkis vähenegi uudishimu või tunne, et ma ei saa ise üksinda hakkama, siis tuleb kindlasti liituda meiega.

Hind: 36.00 €
Kestus: kell 17.30 - 20.30; 4 ak.t.

Telefon: 630 6508

Sefiiripallikesed ning pistaatsia- ja vanillimaitseline linnupiimakook

2020-10-31

Sellel koolitusel saame palju vahustada, keeta ja küpsetada, mille tulemuseks valmivad linnupiimakook ja sefiiripallikesed. Mõlemad maiused omavad nostalgilist hõngu. Paljud arvavad, et koduköögis on neid võimatu valmistada ja võrdsustavad seda raketiteadusega. Koolituse käigus selgub tõde – on võimalik kodus valmistada küll.

Hind: 32.00 €
Kestus: kell 17.30 - 20.30; 4 ak.t.

Telefon: 630 6508

Beseerull erinevate täidistega

2020-11-03

Maitsva beseerulli valmistamine kodus on imelihtne. Maius valmib ruttu ja maitseb oivaliselt. Selleks ei pea palju aineid kokku ostma. Mõned munad, suhkrut ja midagi vahele määrimiseks. Maitsev beseerull tuleb õigel valmistamisel imeliselt krõbe ja õhuline. Samuti leiab iga küpsetaja oma moosiriiulilt või sügavkülmast midagi, mis hea hapuka maitse beseele lisaks juurde annab. Kursusel õpime tegema ka erinevaid täidiskreeme.

Hind: 32.00 €
Kestus: kell 17.30 - 20.30; 4 ak.t.

Telefon: 630 6508

Kuklid, sepikud, karaskid

2020-11-11

Kui värske kukli ja pehme karaski isu peale tuleb, siis peab hea retsept ja õiged toorained lähedalt võtta olema. Tutvustame ja kasutame jahusid, mis on nisu- ja rukkijahu kõrval varju jäänud: sepiku-, odra ja maisijahu, ning valmistame täidisega krõbeda koorikuga kuklid, rullsepiku, supikuklid, kardemonikuklid ja maisikaraski. Kõige selle varjus maandame sügisstressi ja tegeleme tainateraapiaga.

Hind: 36.00 €
Kestus: kell 17.30 - 20.30; 4 ak.t.

Telefon: 630 6508

Gurmee õhtusöök

2020-11-18

Kas ja kuidas valmistada kodus lihtsalt ja rahakotisõbralikult perele või sõpradele gurmeeõhtusööki, kui olemas on sellised toorained nagu kanakoivad, köögiviljad, juurviljad, puuviljad, juust, ja natukene muud nipet-näpet. Koolituse käigus arutame läbi, kuidas valida toorainet, mida on võimalik ette valmistada, et mängleva kergusega kõik valmiks ja kokkaja naudiks ka õhtul sõpradega toitu ja jaksaks tantsu lüüa.

Hind: 40.00 €
Kestus: kell 17.30 – 20.30; 4 ak.t.

Telefon: 630 6508

Pelmeenide töötuba, II grupp

2020-11-19

Pelmeenid on oma nimetuse saanud udmurdi ja komi keeltest (пель – kõrv, нянь – leib). Eesti keeles võiksime siis öelda kõrvakujuline leib. Ehkki pelmeenitaolisi toitusid leidub mitmetel maailma rahvastel, viitab nimi sellele, kust pelmeenid pärinevad.

Hind: 27.00 €
Kestus: kell 17.30 - 19.45; 3 ak.t.

Telefon: 630 6508