Koolitused:

AIANDUS »
E-ÕPE »
EHITUS »
Elekter »
ESMAABI »
ETIKETT »
FINANTS »
MÜÜK »
TEHNIKA »
TERVIS »
VAIMSUS »
ÕIGUS »

Piirkond:

VEEBIKURSUS! 24-TUNNINE TÖÖTERVISHOIU- JA TÖÖOHUTUSALANE VÄLJAÕPE

2020-07-11

Koolituse eesmärk on organisatsiooni töökeskkonnaspetsialisti, töökeskkonnavoliniku, töökeskkonnanõukogu liikme, juhi töötervishoiu- ja tööohutusalane väljaõpe.  Õpiväljundina koolituse läbinu: omandab esmased teadmised ning pädevused, mis on nõutavad organisatsiooni töötervishoiu spetsialisti ametikohale nimetatud spetsialistile vastavalt töötervishoiu- ja tööohutuse seadusele oskab ennetada kutsehaigusi hindab ohutegureid organisatsioonis  koostab riskianalüüsi

Hind: 179.00 €
Kestus: 24 akadeemilist tundi

Telefon: +372 58 043 270 | + 372 670 66 06

VEEBIKURSUS! 8-TUNNINE TÖÖTERVISHOIU- JA TÖÖOHUTUSALANE TÄIENDÕPE I

2020-07-11

Koolituse eesmärk on anda organisatsioonide töökeskkonnaspetsialistidele, töökeskkonnavolinikele, töökeskkonnanõukogu liikmetele, juhtidele töötervishoiu- ja tööohutusalase väljaõppe.  Õpiväljundina koolituse läbinu: on võimeline oma ettevõttes korraldama ja läbiviima töökeskkonna riskianalüüsi ning sisekontrolli oskab reageerida tööõnnetuse olukorras jagab kolleegidele nõuandeid kutsehaiguste ennetamiseks

Hind: 99.00 €
Kestus: 8 akadeemilist tundi

Telefon: +372 58 043 270 | + 372 670 66 06

VEEBIKURSUS!8-TUNNINE TÖÖTERVISHOIU- JA TÖÖOHUTUSALANE TÄIENDÕPE II

2020-07-11

Koolituse eesmärk on anda organisatsioonide töökeskkonnaspetsialistidele, töökeskkonnavolinikele, töökeskkonnanõukogu liikmetele, juhtidele töötervishoiu- ja tööohutusalase väljaõppe.  Õpiväljundina koolituse läbinu: omandab teadmised töökeskkonna ohuteguritest ning esmased meetmed nende vältimiseks

Hind: 99.00 €
Kestus: 8 akadeemilist tundi

Telefon: +372 58 043 270 | + 372 670 66 06

Food hygiene training on the Internet

2020-07-15

The food hygiene training on the Internet consists of three parts. The first part of the hygiene training addresses the area and principles of food hygiene as well as the main determining factors of food hygiene. The second part of the food hygiene training addresses the danger and risk factors of food hygiene, and the third part concerns pests, disinfection and the principles of HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) own-check system (also referred to as self-checking). VAT (20%) will be added to the price.

Hind: 8.00 €
Kestus: kliendile sobival ajal

Telefon: 66 22 669

Toiduhügieeni koolitus

2020-07-15

Hügieenikoolituse esimene osa käsitleb toiduhügieeni valdkonda ja põhimõtteid ning peamisi toiduhügieeni määravadi tegureid. Toiduhügieeni koolituse teine osa käsitleb toiduhügieeni ohu-ja riskitegureid ning koolituse kolmas osa on seotud kahjurite, desinfitseerimise ning enesekontrolli põhimõtetega. Hinnale lisandub km.

Hind: 8.00 €
Kestus: õppijale sobival ajal
Koht: Internetis

Telefon: +372 66 22 669

ГИГИЕНА ПИТАНИЯ

2020-07-17

Курс обучения гигиене питания предназначен для работников, связанных с обработкой пищевой продукции (повара, помощники поваров, мойщики посуды, официанты и пр. обслуживающий персонал). К стоимости добавляется налог с оборота (20%).

Hind: 8.00 €
Kestus: kliendile sobival ajal
Koht: internetis

Telefon: 66 22 669

Food hygiene training on the Internet

2020-07-29

The food hygiene training on the Internet consists of three parts. The first part of the hygiene training addresses the area and principles of food hygiene as well as the main determining factors of food hygiene. The second part of the food hygiene training addresses the danger and risk factors of food hygiene, and the third part concerns pests, disinfection and the principles of HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) own-check system (also referred to as self-checking). VAT (20%) will be added to the price.

Hind: 8.00 €
Kestus: kliendile sobival ajal

Telefon: 66 22 669

Toiduhügieeni koolitus

2020-07-29

Hügieenikoolituse esimene osa käsitleb toiduhügieeni valdkonda ja põhimõtteid ning peamisi toiduhügieeni määravadi tegureid. Toiduhügieeni koolituse teine osa käsitleb toiduhügieeni ohu-ja riskitegureid ning koolituse kolmas osa on seotud kahjurite, desinfitseerimise ning enesekontrolli põhimõtetega. Hinnale lisandub km.

Hind: 8.00 €
Kestus: õppijale sobival ajal
Koht: Internetis

Telefon: +372 66 22 669

ГИГИЕНА ПИТАНИЯ

2020-07-31

Курс обучения гигиене питания предназначен для работников, связанных с обработкой пищевой продукции (повара, помощники поваров, мойщики посуды, официанты и пр. обслуживающий персонал). К стоимости добавляется налог с оборота (20%).

Hind: 8.00 €
Kestus: kliendile sobival ajal
Koht: internetis

Telefon: 66 22 669

Toiduhügieeni e-koolitus

2020-08-01

Toiduhügieeni e-koolitus toimub e-õppe keskkonnas, kus on olemas õppematerjalid ja teadmiste kontrolli test, mille täitmise korral väljastatakse tunnistus*. Toiduhügieeni e-koolitus on mõeldud toidukäitlejatele (toitlustus-, toidukaubandus-, toidutootmisettevõtete töötajad, hooldusasutuste, koolide ja lasteaedade majandusalajuhatajad, kokad, köögipersonal jne.) *testi vastustest 60% peavad olema õiged. Testi on võimalik teha 2 korda. Hinnale lisandub km.

Hind: 7.00 €
Kestus: 6 ak.t.

Telefon: 527 1907

Food hygiene training on the Internet

2020-08-05

The food hygiene training on the Internet consists of three parts. The first part of the hygiene training addresses the area and principles of food hygiene as well as the main determining factors of food hygiene. The second part of the food hygiene training addresses the danger and risk factors of food hygiene, and the third part concerns pests, disinfection and the principles of HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) own-check system (also referred to as self-checking). VAT (20%) will be added to the price.

Hind: 8.00 €
Kestus: kliendile sobival ajal

Telefon: 66 22 669

Toiduhügieeni koolitus

2020-08-05

Hügieenikoolituse esimene osa käsitleb toiduhügieeni valdkonda ja põhimõtteid ning peamisi toiduhügieeni määravadi tegureid. Toiduhügieeni koolituse teine osa käsitleb toiduhügieeni ohu-ja riskitegureid ning koolituse kolmas osa on seotud kahjurite, desinfitseerimise ning enesekontrolli põhimõtetega. Hinnale lisandub km.

Hind: 8.00 €
Kestus: õppijale sobival ajal
Koht: Internetis

Telefon: +372 66 22 669