Kuidas koostada atraktiivset CV-d?


Oled ootamatult jäänud töötuks või soovid uut töökohta? Oled ise pusinud enda CV-ga, aga siiski ei oska. Kõik head nõuandjad ütlevad, MILLINE peab üks CV olema, aga seda, KUIDAS seda reaalselt teha, seda ei leia isegi googeldades. Kuid nüüd oled sattunud lugema õiget artiklit, sest kohe jagan toimivaid nippe, kuidas koostada atraktiivset CV-d, mis eristub teistest ja suure tõenäosusega tagab pääsu töövestlusele.


Enne veel, kui jõuame CV koostamise juurde, tuleb kõigepealt endalt küsida võluküsimus: “Mida ma TEGELIKULT teha tahan?” Selle küsimuse vastus paneb paika Sinu eesmärgi, mille abil hakkad oma CV-d tegema. Ja nüüd siis järgnevad sammud, mida soovitan kindlasti läbi teha.










Ja ongi atraktiivne CV valmis! Kui Sa soovid täpsemalt teada, kuidas muuta just enda CV-d paremaks, siis on mul üks suurepärane uudis! Personaliekspert OÜ-s on tulemas selle sügise oodatuim koolitus: “Kliendikogemuse spetsialisti baaskoolitus”, kus ühe moodulina käsitletakse ka atraktiivse CV koostamist. Peale seda koolitust on Sul CV, mida uhkusega uuele tööandjale saata. Nii et vaata lähemalt siit ja registreeri juba täna, sest kohtade arv on piiratud. Kerget sulge ja edukaid kandideerimisi!


www.personaliekspert.ee